Archiv
Speciální akce
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
PROSECCO FLAVOURS XVI.
2011-08-17 15:18
VŮNĚ A CHUŤ LESA 29.-31-8.2011
M E N U
Čerstvé smrkové hříbky s uzenou šunkou
na houbovém koláči s olejem a vzduchem s vůní piniových borovic
Polévka z hub kotrče a stročku na způsob „Trippa alla Romana“
Halibut pečený na másle v houbovém prachu a lasagne
z brambor a panských hříbků s pažitkovou omáčkou
Kachna a farmářské kuře pečené s vínem Chianti, brambory, liškami, paličkou česneku, cibulkou cippoline a smržovým jus
Konfitovaná broskev v pěně z vína Prosecco s lesním ovocem a granitem
Koláč ze smetanového citrónu a malin
Cena 555,- Kč
Vzpomínáte si, když jsme uváděli Prosecco Flavours poprvé? Děkujeme za vaši přízeň! Vzpomínky jsou tak trochu i tématem aktuálního menu. Lidský mozek je totiž úchvatná věc. Je těžko pochopitelné, jak vlastně pracuje, ale je úžasné, co všechno dokáže! V tomto kile (a půl) živé tkáně se odehrává celá naše existence a naše vědomí; rodí se v něm naše radosti, bolest, emoce, sny, vzpomínky a touhy. Díky mozku se dozvíme, které nápoje a jídla máme rádi, a které nesnášíme. My v Proseccu vám chceme připomenout vaše vzpomínky na prázdninové chutě a vůně z lesa, na různé druhy čerstvých hub a lesního ovoce. Věříme, že se nám podaří ve vašem mozku tyto vzpomínky vyvolat, a že s námi na sklonku prázdnin prožijete příjemný večer.
Ristorante PROSECCO - pizzeria |Prosecká ulice 852/66 | Praha 9
Sdílet tuto: