Skrýt výsledky vyhledávání
Archiv Festivaly
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

Festival plný chutí

2010-11-04 10:37

Ochutnávejte více z domova i ze světa
Nechte se vtáhnout do víru gastronomických specialit.

Festival plný chutí v 17 pražských restauracích je tou pravou volbou pro povzbuzení Vašich chuťových pohárků. Rozmanitá nabídka delikates z různých koutů světa za báječnou cenu uspokojí nejednoho milovníka dobrého jídla.

KDY:     1.11.2010 – 30.11.2010
KDE:     17 pražských restaurací
MENU:   hlavní chod + dezert + Coca-Cola
CENA:   149 Kč (s výjimkou menu za 390 Kč v Samurai Restaurant)

NUTNÁ REZERVACE NA http://www.festivalplnychuti.cz/

RESTAURACE
Ambroisie Caffé Restaurant
 
• Kuřecí prsíčka plněná krevetami se zeleným chřestem ve slanině servírovaná s opečenými baby bramborami
• Pošírovaná hruška v červeném víně podávaná s vanilkovou zmrzlinou
 
Dahab  
• Grilované kuřecí maso na špízu se zeleninou, tahini pastou a marockým bramborovým salátem
• Basboussa s pistáciemi – syrská pochoutka z krupicového těsta v medu a pomerančovém sirupu
 
FAMA Grand  
• Rajčata s mozzarellou a bazalkou
• Vepřová panenka s demi-glace a bramborovým wasabi pyré
• Domácí maková zmrzlina
• Raviola Cuba libre
 
Gusto Italiano  
• Pravé italské těstoviny s parmskou šunkou a hříbky posypané parmezánovými hoblinkami
• Tiramisu
 
Hybernia  
• Konfitované husí stehýnko a kachní prsíčko s červeným a bílým zelím a variací knedlíků
• Gratinovaná hruška se skořicovým cukrem přelitá horkou brusinkovou omáčkou zdobená čerstvou mátou
 
Indian Jewel  
• Jemně kořeněné rybí kari podávané s basmati rýží
• Kheer – indický rýžový puding s příchutí šafránu
 
Jáma Bar & Grill  
• Kuřecí prsíčko s ručně míchaným cajunským kořením podávané s grilovanou paprikou, mexickou salsou a žlutou rýží
• Perník s čokoládou
 
Jáma Steakhouse  
• Hovězí roštěná s bylinkovým máslem, hrubým kořením a mořskou solí podávaná se steakovými hranolkami a omáčkou šéfa
• Hot Brownie s vanilkovou polevou
 
James Joyce The Irish Pub  
• Irská šunka prošpikovaná hřebíčkem, pečená v medu, hořčici a whiskey, podávaná s kapustou, bramborovou kaší po irsku a omáčkou z čerstvé petržele
• Každý den jiný tradiční irský dezert
 
Luka Lu  
• Gurmánská pljeskavica na balkánský způsob s přílohou kajmak, urnebes a jarní cibulka
• Kremšnita - vanilkový koláč s rybízem a citronovým přelivem

Pizza Coloseum Budějovická  
• Tenké plátky zprudka opečené vepřové panenky ochucené česnekem a feferonkou, jemně sypané parmezánem a drceným pepřem podávané s pečenými bramborami na bylinkách
• Cheesecake s jahodovou omáčkou
 
Pizza Coloseum Vodičkova  
• Grilované kuřecí prsíčko s kůží a paličkou podávané se zeleninovými ratatouille a pečenými bramborami na bylinkách
• Panna Cotta - lahodný smetanový dezert, podávaný dle Vašeho přání s jahodovou nebo čokoládovou omáčkou
 
Pizza Coloseum Zlatý Anděl  
• Delikátně jemná telecí líčka dušená na zelenině s červeným vínem, podávaná s restovaným listovým špenátem a nakládanými cibulkami, a šťouchanými bramborami s cibulkou.
• Tvarohový dort Sorentino s malinami na čokoládovo-kokosovém korpusu
 
Restaurace Jáma  
• Mexická kuřecí Quesadellas s nakladanými paprikami a hromadou sýra,podávaná se zakysanou smetanou a pico de gallo
• Mrkvová kostička s cukrovou čepicí
 
Samurai Restaurant  
• Nudle udon s krevetami a kouskem ryby
• Miso polévka
• 6 ks Maki sushi - 3 ks oshinko (s marinovanou japonskou ředkví) a 3ks kappa (s okurkou a sezamem)
• Zeleninová tempura
• Salát Hijiki
 
The Noodle Bar  
• Smažené hovězí maso na zázvoru a lemongrass se zeleninou v medovo-pikantní omáčce, koriandrem a jarní cibulkou podávané s rýžovými nudlemi
• Black Sticky Rice s vanilkou a kokosovým přelivem
 
ZORBAS  
• Řecké duo - musaka a gyros s pitou a tzatzikami
• Baklava jako dezert

Komentáře (0)

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
>