Skrýt výsledky vyhledávání
rss feed

Katalog objektů – Muzea – Muzea

Letecké muzeum Kbely

www
E-mail
Adresa
Mladoboleslavská ul. (letiště Praha - Kbely), Praha 9 - 197 00
Telefon
973 207 500
Doprava
ze stanice metra Palmovka (trasa „B“) – autobusem č. 185
ze stanice metra Českomoravská (trasa „B“) – autobusem č. 375
ze stanice metra Vysočanská (trasa „B“) – autobusem č. 375
 
ze stanice metra Prosek (trasa „C“) – autobusem č. 185, 375
ze stanice metra Letňany (trasa „C“) – autobusem č. 185, 280, 259, 302, 375, 376
 
Všemi výše uvedenými autobusy pojedete do zastávky Letecké muzeum. Zastávka je na znamení !
Otevírací doba
V letošním roce začíná muzejní sezóna 30. dubna a končí 30. října 2011.
Muzeum je otevřeno v letní sezóně, květen až říjen, a to každý den mimo pondělí od 10:00 - do 18:00.
Dovolujeme si upozornit návštěvníky, že hangáry se uzavírají v 17,30h.
Tématika muzea
historický

Popis objektu

Další informace

Komentáře

Hodnocení, hlasování, ohlasy a komentáře

Dnes

Nejaktuálnější zprávy

Muzeum bylo založeno v roce 1968 v areálu historického vojenského letiště Praha - Kbely, které bylo první leteckou základnou vybudovanou po vzniku Československa v roce 1918. Početností a kvalitou sbírek patří k největším leteckým muzeím v Evropě. V současnosti má ve sbírkách 275 letadel, z nichž 85 je vystaveno ve čtyřech krytých halách, 25 v nekrytých expozičních prostorech, 155 je uloženo v depozitářích a 10 letuschopných je provozováno. Řada letounů patří ke světovým unikátům. Expozice muzea se vztahuje bezprostředně k historii československého a českého letectví, zvláště vojenského. Pro srovnání zde jsou vystaveny také vybrané typy světově významných letadel a kromě toho i množství leteckých motorů, součásti draků letounů, výzbroj, výstroj, uniformy, prapory, vyznamenání a další památky, které se vztahují k historii československého a českého letectví.
Loading .....
Loading .....
Loading .....

Rating objektu

Atraktivita:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Atmosféra:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Ceny:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Střední známka:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

Ohodnotit

Atraktivita:
  • váš výběr
  • Nuda, nuda
  • Ujde to
  • Místy zajímavá
  • Vysoká
  • Určitě zajděte!
  • 0
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
Atmosféra:
  • váš výběr
  • Špatná
  • Ujde to
  • Normální
  • Příjemná
  • Skvělá
  • 0
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
Ceny:
  • váš výběr
  • To je snad vtip
  • Vysoké
  • Normální
  • Odpovídající
  • Nízké
  • 0
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410

Komentáře (1207)

슬롯사이트 2022-10-19 03:39:44
Welcome to the best online slot site in Korea. ​For you to use with confidence, Slot Moara carefully selects and provides only fully verified companies by reviewing all sites through experts. Don't miss out on various events and bonuses only available at Slot Moara.
casino online and betting website / slot
선릉스웨디시 2022-10-18 06:13:00
This is a website that promotes and makes reservations for companies that specialize in Swedish massage.
강남어게인 2022-10-18 06:02:21
강남을 대표하는 가라오케로 보통 밤문화를 즐기는 사람들에 의해서는 강남룸싸롱과 같은 뜻으로 소통이 되기도 합니다. 100% 만족시켜드리는 초이스와 강남 최대 업소규모를 자랑합니다.
Daftar Judi Bola 2022-10-18 05:47:36
SBOBETCASH adalah agen bola resmi terpercaya atau situs judi live casino online terbesar dan bandar taruhan mix parlay odds pilihan terlengkap di Indonesia
car recovery abu dhabi price 2022-10-17 05:21:59
Car breakdown assistance please contact us for car recovery. Available 24/7 Car recovery service by our service providers. Abu dhabi car recovery make request for car recovery service dubai, send google map your location, name, contact number one of our car recovery assistant contact you.
used car price in dubai 2022-10-17 12:55:13
Nissan Altima. In the last few years, the Nissan Altima has gained prominence as one of the most popular and highly traded used cars in the UAE. ...
decompile apk 2022-10-17 12:26:53
Decompile APK is a one stop shop for all your decompiling and android programming needs
buy pocket knives 2022-10-17 11:16:26
They're delivered by the absolute best degree engineers will's identity recognized for your polo dress making. You'll discover polo Ron Lauren inside select exhibit which incorporate specific classes for men, ladies.
파워볼사이트 2022-10-17 07:49:09
Unprecedented blog. I enjoyed investigating your articles. This is to a great degree an awesome investigated for me. I have bookmarked it and I am suspecting examining new articles. Keep doing astonishing!
파워볼사이트 2022-10-17 07:49:09
Unprecedented blog. I enjoyed investigating your articles. This is to a great degree an awesome investigated for me. I have bookmarked it and I am suspecting examining new articles. Keep doing astonishing!
I require you to thank for your period of this radiant read!!! I definately value every last bit of it and I have you bookmarked to take a gander at new stuff of your blog an outright need read blog!!!!
파워볼나라 2022-10-15 07:58:44
I require you to thank for your period of this radiant read!!! I definately value every last bit of it and I have you bookmarked to take a gander at new stuff of your blog an outright need read blog!!!!
파워볼나라 2022-10-15 07:58:44
I require you to thank for your period of this radiant read!!! I definately value every last bit of it and I have you bookmarked to take a gander at new stuff of your blog an outright need read blog!!!!
토토다이소 2022-10-15 04:59:14
I obviously esteeming each and every piece of it and I have you bookmarked to look at new stuff you post.
꽁머니 2022-10-15 07:03:32
토토사이트 베팅을 할 때 수령 할 수 있는 공짜 돈으로 잘 알려져 있는 것입니다.
꽁머니 2022-10-15 06:59:33
인터넷 사이트를 가입하고 토토를 이용하는 사람들은 꽁머니라는 단어를 많이 보았을 것이라 생각이 됩니다.
먹튀검증 2022-10-14 07:49:46
They're delivered by the absolute best degree engineers will's identity recognized for your polo dress making. You'll discover polo Ron Lauren inside select exhibit which incorporate specific classes for men, ladies.
ufabet ทางเข้า 2022-10-14 07:15:06
ยูฟ่าเบท แทงบอล เว็บไซต์ พนันออนไลน์ ที่สมบูรณ์แบบที่สุด และได้รับความนิยมในการใช้บริการสูงสุด
เว็บแทงบอลที่ดีที่สุด แทงบอลออนไลน์ 911 บนมือถือ เว็บแทงบอล ของเรามีระบบที่ยอดเยี่ยมที่รองรับทั้งระบบ IOS และ
ถ้าในวันนี้คุณนั้นยังตัดสินใจที่จะ แทงบอลออนไลน์789 กับเว็บไซต์ไหนดี การที่คุณกำลังได้อ่านบทความนี้อยู่
ufabet เว็บตรง 2022-10-14 07:06:21
UFABET เว็บตรง ยูฟ่าเบท (www.ufa88s.info) เว็บแทงบอลออนไลน์ ทางเข้ายูฟ่าเบท แทงบอลสเต็ป กีฬา
강남안마 2022-10-13 11:12:03
MetaMask Sign in is a popular crypto exchange that let users buy and sell different digital assets.
풀싸롱 2022-10-13 11:10:20
gives means to secure greater exchange rates in your PayPal balance. It's possible to use pay pal on the web using <a href="https://www.pinkbike.com/video/550318">풀싸롱</a>
먹튀검증업체 2022-10-13 08:12:57
I require you to thank for your period of this radiant read!!! I definately value every last bit of it and I have you bookmarked to take a gander at new stuff of your blog an outright need read blog!!!!

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
Loading .....
>