Skrýt výsledky vyhledávání
rss feed

Katalog objektů – Muzea – Muzea

Letecké muzeum Kbely

www
E-mail
Adresa
Mladoboleslavská ul. (letiště Praha - Kbely), Praha 9 - 197 00
Telefon
973 207 500
Doprava
ze stanice metra Palmovka (trasa „B“) – autobusem č. 185
ze stanice metra Českomoravská (trasa „B“) – autobusem č. 375
ze stanice metra Vysočanská (trasa „B“) – autobusem č. 375
 
ze stanice metra Prosek (trasa „C“) – autobusem č. 185, 375
ze stanice metra Letňany (trasa „C“) – autobusem č. 185, 280, 259, 302, 375, 376
 
Všemi výše uvedenými autobusy pojedete do zastávky Letecké muzeum. Zastávka je na znamení !
Otevírací doba
V letošním roce začíná muzejní sezóna 30. dubna a končí 30. října 2011.
Muzeum je otevřeno v letní sezóně, květen až říjen, a to každý den mimo pondělí od 10:00 - do 18:00.
Dovolujeme si upozornit návštěvníky, že hangáry se uzavírají v 17,30h.
Tématika muzea
historický

Popis objektu

Další informace

Komentáře

Hodnocení, hlasování, ohlasy a komentáře

Dnes

Nejaktuálnější zprávy

Muzeum bylo založeno v roce 1968 v areálu historického vojenského letiště Praha - Kbely, které bylo první leteckou základnou vybudovanou po vzniku Československa v roce 1918. Početností a kvalitou sbírek patří k největším leteckým muzeím v Evropě. V současnosti má ve sbírkách 275 letadel, z nichž 85 je vystaveno ve čtyřech krytých halách, 25 v nekrytých expozičních prostorech, 155 je uloženo v depozitářích a 10 letuschopných je provozováno. Řada letounů patří ke světovým unikátům. Expozice muzea se vztahuje bezprostředně k historii československého a českého letectví, zvláště vojenského. Pro srovnání zde jsou vystaveny také vybrané typy světově významných letadel a kromě toho i množství leteckých motorů, součásti draků letounů, výzbroj, výstroj, uniformy, prapory, vyznamenání a další památky, které se vztahují k historii československého a českého letectví.
Loading .....
Loading .....
Loading .....

Rating objektu

Atraktivita:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Atmosféra:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Ceny:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!
Střední známka:
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

Ohodnotit

Atraktivita:
  • váš výběr
  • Nuda, nuda
  • Ujde to
  • Místy zajímavá
  • Vysoká
  • Určitě zajděte!
  • 0
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
Atmosféra:
  • váš výběr
  • Špatná
  • Ujde to
  • Normální
  • Příjemná
  • Skvělá
  • 0
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
Ceny:
  • váš výběr
  • To je snad vtip
  • Vysoké
  • Normální
  • Odpovídající
  • Nízké
  • 0
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410

Komentáře (1036)

A decent blog dependably concocts new and energizing data and keeping in mind that understanding I have feel that this blog is truly have each one of those quality that qualify a blog to be a one.
click here 2022-09-30 12:19:43
I am another client of this site so here I saw different articles and posts posted by this site,I inquisitive more enthusiasm for some of them trust you will give more data on this points in your next articles.
arena338 2022-09-29 07:41:47
I require you to thank for your period of this radiant read!!! I definately value every last bit of it and I have you bookmarked to take a gander at new stuff of your blog an outright need read blog!!!!
browse singles 2022-09-29 12:08:02
1000s happily married and sealed in the Temple former LDS singles met on TrueLDS. TrueLDS is 100% owned by fellow Latter-day Saints. Tried mutual dating app?, LDS Planet; still single? Create an LDS login on TrueLDS today.
escape room near me prices 2022-09-29 10:50:44
If you have been looking for a chance to experience the adventure, thrills and challenges of a Maze room escape game, we suggest you to must consider a few things to improve your chances of winning in your first foray.
꽁머니 2022-09-28 12:42:52
자신이 이용하고 있는 토토사이트는 사실 100% 안전하다고 확인하기란 굉장히 유저들한테 까다로운 작업 입니다. 자기 자신의 잘못된 선택으로 자칫 위험한 사이트를 잘못 선택을 하여 이용하는 곳이 먹튀사이트였다는 것을 알게 되었을 때 자신은 망연자실할 수 밖에 없는 결과로 이어지게 되곤 합니다.
꽁머니 2022-09-28 12:42:32
자신이 이용하고 있는 토토사이트는 사실 100% 안전하다고 확인하기란 굉장히 유저들한테 까다로운 작업 입니다. 자기 자신의 잘못된 선택으로 자칫 위험한 사이트를 잘못 선택을 하여 이용하는 곳이 먹튀사이트였다는 것을 알게 되었을 때 자신은 망연자실할 수 밖에 없는 결과로 이어지게 되곤 합니다.
먹튀검증 2022-09-28 12:38:50
자신이 이용하고 있는 토토사이트는 사실 100% 안전하다고 확인하기란 굉장히 유저들한테 까다로운 작업 입니다.
무료스포츠중계 2022-09-28 12:38:45
스포츠중계 해외축구중계 NBA중계 MLB중계 해외축구중계사이트 일본야구중계 EPL중계 프리미어리그중계 무료스포츠중계 해외스포츠중계
https://www.cdc-saintjames.org/ 2022-09-28 11:59:57
Selamat datang di situs RTP Slot dan Info Slot Gacor Hari Ini dari Katsu5, salam Jackpot dan Maxwin untuk semuanya yang telah berkunjung,
gift for women 2022-09-28 07:54:21
Verona Roses is the most luxurious roses box in the market. It's make of crafted European wood, in Piano Black color and texture. It has preserved roses inside than last for years, and the most modern thing is that the box has a built-in HD monitor that plays a video slideshow when you open the lid.
美国论文代写 2022-09-27 08:02:51
英国、澳大利亚、美国、加拿大,新西兰等国广大留学生致以最为优质的论文代写、代考、作业代写、网课代修以及其他学术辅导工作。Excellent Due的团队写手由于合作形式多样化;功底扎实且经验丰富;研究思路新颖奇特;所以写手阵容空前强大,可根据各国地方文化、语言特色、写作方式与习惯的不同,制定对口论文级作业代写。网课代修可保成绩,任何作业保证100%原创,100%通过。提交给您之前初稿Turnitin UK或Turnitin国际版最新反抄袭系统检测,完美达到作业要求。
สล็อตpg 2022-09-27 07:11:54
สล็อตpg เกมสล็อตมือถือ ที่เป็นที่นิยมมาแรงอย่างต่อเนื่อง จนถึงปันจุบัน สล็อต PG 2021 ได้กลายเป็นกระแสบนโลก ออนไลน์ อย่างรุนแรง ด้วยกระแสความนิยมนี้ทำให้มีจำนวนผู้เล่นมากขึ้น ตัวระบบเกมทำการอัพเดทพัฒนาเพื่อให้มีประสิทธิภาพ รองรับผู้เล่นได้เป็นจำนวนมาก และ
แทงบอลสเต็ป 2022-09-27 07:06:39
แทงบอลสเต็ป (Ballstep) เดิมพันบอลสเต็ป และ บอลสเต็ป กับเรา UFABET  ผู้นำทางด้านเว็บพนันออนไลน์ ของไทย
คาสิโน 2022-09-27 07:01:33
คาสิโน หรือ คาสิโนออนไลน์ ทางเข้า UFABET เราคือ เว็บพนันออนไลน์ ที่ครบครันมีเกมส์เดิมพันยอดนิยมมากมาย ไม่ว่าจะเป็นเกมส์
แทงบอล 2022-09-27 06:57:17
แทงบอล หรือ เว็บแทงบอลออนไลน์ ค่ายที่คนไทยให้การยอมรับ เป็น เว็บพนันบอลออนไลน์ ยอดนิยม มีบริการครบครัน
UFABET 2022-09-27 06:50:52
UFABET แทงบอลออนไลน์ และ เว็บแทงบอล ครบวงจร เปิดให้บริการตลอด 24 ชั่วโมง ไม่มีวันหยุด เป็นผู้นำด้านการให้บริการเว็บพนันออนไลน์ อันดับ 1 ด้วยการให้บริการที่รวดเร็ว ฉับไว สามารถทำรายการ ฝาก-ถอน รวดเร็วภายใน 3 นาที เท่านั้น
spiritual work for beginners 2022-09-26 01:17:20
One of the most exciting things we can do in our lives is to embark on a new spiritual awakening.
Tiger711 2022-09-23 12:54:43
ทางเว็บ tiger711.com เป็นเว็บเดิมพันออนไลน์ที่ประกอบไปด้วยความหลากหลายทางการเดิมพัน เดิมพันมวยที่หลากหลายทุกชนิด
apex trader funding rules 2022-09-23 12:50:58
Apex Trader Funding Review: The Best Funded Trader Program ?
世博 2022-09-23 12:40:11
世博娛樂 Shibo Entertainment NFT平台是一家日本 NFT 平台,從分析世博NFT 娛樂 Shibo 交易所特色、手續費,再以圖解的方式說明該如何在ope世博NFT 娛樂 Shibo 交易所屬於自己的NFT作品,以及如何設定作品的版稅,讓你的作品在之後的每一次交易都能抽取10%受益,快來一起了解吧!
แทงบอลออนไลน์ และเล่น พนันออนไลน์ เว็บไหนดี ? คำถามนี้โลดแล่นอยู่ในวงการพนันออนไลน์มากมาย เพราะมีมือใหม่และกลุ่มคนที่อยากจะทดลองเล่นพนัน เกิดความสงสัยและพากันตั้งคำถามนี้ขึ้นมา เพราะทุกคนอยากจะพบเจอผู้ให้บริการพนันออนไลน์ที่ดีจริง
ในกรณีของนักวางเดิมพันสมัครเล่นหรือผู้ที่สนใจอยากจะวางเดิมพันแล้วเป็นมือใหม่ ยังไม่ได้ทำการสมัครเป็นสมาชิกกับเว็บพนันออนไลน์ เว็บแทงบอลออนไลน์ที่ไหนมาก่อน
ufa88s.co 2022-09-20 03:41:06
UFABETแทงบอลออนไลน์ เว็บไซต์ พนันออนไลน์ ที่สมบูรณ์แบบที่สุด และได้รับความนิยมในการใช้บริการสูงสุด

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
Loading .....
>