Skrýt výsledky vyhledávání
Archiv Kluby
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

THE BRIDGEHEADs (uk/sk) + Agave 9

2007-06-11 19:42

Underground Club

LIVE CONCERT: THE BRIDGEHEADs (uk/sk)+ Agave 9

/indie rock/
---------------

www.thebridgeheads.com

Slovenská kytarovka The Bridgeheads to cestou do Čech - a vlastně do světa - vzala přes Londýn, kde teď působí. 
Originálních tříčlenných rockových part moc není. Ne těch, které poznáte podle zvuku/zpěvu už u první písničky. V rychlosti mě napadají Police, Cream, Rush, Primus, No Means No a jistě se další najdou. Oproti nim jsou slovenští kytaroví The Bridgeheads, "alternativní kapela z Bardejova", zatím jen ouška. Ale to se rychle může změnit, potenciál mají velký a svět nové rockové hrdiny potřebuje. Má jich právě sakra velkou spotřebu, bohužel. 

 --------------------------------------------

Agáve 9 www.freemusic.cz/agave9
Žánr: rock-indie
Datum vzniku: 2002
Hudební vlivy a podobné kapely: The Cure, U2, Joy Division, Sonic Youth, ...
Složení:
Aleš Ptáček - voc; g
Pavel Drábek - bg
Petr Pour - dr
Story:
Skupina Agáve 9 vznikla v roce 2002. Základem její tvorby jsou především melodické písně, výrazný emotivní zpěv, dynamická a přesná rytmika a také specifický kytarový zvuk.

Diskografie:
2003 demo CD - Agáve 9
2004 demo CD - The Beginning
2004 demo CD - The 2nd
2006 promo EP - Courage - summer, 2006
2007 promo EP - Revelation

Komentáře (0)

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
>