Skrýt výsledky vyhledávání
Archiv Kurzy
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

Kurz biovaření

2007-09-03 18:15

Pozvánku na kurz čtěte zde

Chcete proniknout do tajů BIO kuchyně, vyzkoušet si několik praktických
receptů z biosurovin a ochutnat vybrané biopotraviny?
PŘIHLASTE SE DO KURZU BIOVAŘENÍ pořádaném v ZÁŘÍ, MĚSÍCI BIOPOTRAVIN, vedeném zkušenými šéfkuchaři.

Termín
Sobota 8. září 2007
Neděle 9. září 2007
od 10 do 15 hodin

Místo konání: restaurace Therapy, Školská 30, Praha 1
Organizátoři: BIOTOP (bioprodejna, velkoobchod, výroba bio baget) a Therapy restaurant - cafe-shop
Kapacita bude pro 20–30 osob / 1den
Vedoucí kurzu: Martin Krejčík (šéfkuchař restaurace Therapy) 
                       Marie Tučková (vedoucí výroby BIO baget v BIOTOPU, tři roky působila jako šéfkuchařka studené kuchyně biorestaurace) 

Náplň kurzu: Účastníci kurzu se seznámí se základními druhy biopotravin a jejich praktickým využitím. Ukážeme Vám, jak snadno a rychle uvařit chutné jídlo z biosurovin, jak nahradit klasické suroviny neobvyklými a zatím stále méně známými biopotravinami (např. nahrazení cukru obilnými slady, vinný ocet jablečným atd.). 

Kurz Vám odhalí široké využití biopotravin, jejich možné obměny a netradiční zpracování. 

Součástí kurzu budou recepty studené ( např. šunková roláda s kozím sýrem ) i teplé kuchyně ( např. žitné halušky se zelím ), včetně zdravějších variant sladkostí ( např. pohankové lívance s ovocným přelivem ). 

CENA kurzu: 980 Kč / 1 den nebo 1790 Kč / dva dny  

Přihlásit se můžete jen na jeden den nebo za zvýhodněnou cenu na oba dny kurzu. Na každý den budou naplánované odlišné recepty a různé ochutnávky vybraných biopotravin. 

V ceně kurzu:   Tištěný receptář ukázkových jídel
                         Bio oběd
                         Ochutnávka vybraných biopotravin
                         Kupón 10% slevy na nákup v prodejně BIOTOP
                         Kupón na BIO MENU v restauraci Therapy 

CO VÁM KURZ PŘINESE?
Spoustu nových zkušeností s přípravou biopotravin
Praktické vyzkoušení receptů během kurzu
Nové informace k otázce, proč používat biopotraviny
Zajímavé nápady, jak zpestřit jídelníček biopotravinami
Tipy, jak využít sezónních českých bioproduktů (zelenina, bylinky, mléčné výrobky...)
Doporučení, jak ochutit pokrm kořením, řasami, sojovou omáčkou, jak používat čerstvé bylinky
Ukázky a ochutnávky vybraných biopotravin (např. bio káva, bio sýry, bio čokoláda, bio víno, bio pečivo…)
Konzumaci pokrmů uvařených přímo na kurzu
Varianty servírování připravovaných pokrmů a jejich zdobení
Využití jedlých květů v kuchyni - "Květiny neslouží jen k dekoraci, k potěšení a kráse, ale mají též své využití v gastronomii" 

Kurz bude zakončen společným rautem z pokrmů uvařených během kurzu a ochutnávkou vybraných biopotravin, včetně bio nápojů. 

Přihlásit se můžete na e-mail iva@ebiotop.cz či tel. 724 929 073 nebo osobně v prodejně biopotravin BIOTOP, Školská 34, Praha 1
www.ebiotop.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
>