Skrýt výsledky vyhledávání
Archiv Speciální akce
Děkujeme. Váš hlas byl přijat!

Kuchař roku 2007/2008

2008-01-21 16:18

23.2.2008
hotel Crowne Plaza Prague, Koulova 15, Praha 6

Tato soutěž je součástí mezinárodního soutěžního systému Global Chefs Challenge a český vítěz postoupí přímo do kontinentálního finále soutěže.
Těšit se můžete nejen na to nejlepší z gastronomie, ale i na bohatý doprovodný program, včetně ukázek kuchařského a cukrářského umění, prezentací a seminářů a samozřejmě na oblíbenou soutěž KNORR Primerba Culinary Cup 2008

To vše je pro Vás připraveno 23. února 2008 v hotelu Crowne Plaza Prague v Praze. 
Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční v hotelu InterContinental Praha v rámci Galavečera za účasti evropských prezidentů WACS ( celosvětové Asociace). 

Více informací naleznete na www.akc.cz , www.kucharroku.cz  nebo www.unileverfoodsolutions.cz  

Program:
moderuje Petr Rychlý 

9:00 Soutěž KNORR Primerba Culinary Cup 2008 – I. skupina 
10:00 Slavnostní zahájení celodenního programu 
10:30 Rekord o nejdelší sýrovou roládu v rukách STŘEDNÍ ŠKOLY HOTELNICTVÍ A GASTRONOMIE Hotelu International, spol. s r. o. 
11:00 Let´s Go Magic – pojďme kouzlit! kuchařská show světově úspěšného německého týmu 
13:00 Soutěž KNORR Primerba Culinary Cup – IV. skupina 
13:55 Cukrářská show Carte d´Or 
14:45 Gril show Weber 
15:30 Módní přehlídka PRONETO 
16:00 Objevte svět piva v gastronomii 
16:20 Vyhlášení vítěze soutěže KNORR Primerba Culinary Cup 2008  

Po celý den Soutěž Kuchař roku 2007-2008 (přímé vstupy z kuchyně)
Soutěž KNORR Primerba Culinary Cup 2008
Výstava zapůjčených exponátů (fotografií, předmětů, unikátních jídelních lístků a menu karet, kuchařských kronik a jiných písemností z archívu kuchařského muzea v Klánovicích) Odborné kuchařské prezentace a semináře
Dětský koutek s celodenním programem
Promítání filmů o gastronomii
Vitalitní zóna věnovaná zdravé výživě
Prezentace STŘEDNÍ ŠKOLY HOTELNICTVÍ A GASTRONOMIE Hotelu International, spol. s r. o.
Nealko bar – míšené nápoje
Flambování palačinek
Vyřezávání zeleniny – dovednost
Slavnostní tabule – Velikonoce a italská gastronomie Toskánska

Semináře

Salónek Bivoj (
kapacita 50) 

10:00 Evropské šunky a jejich hlavní rozdělení a použití v gastronomii, M. Svoboda 
11:15 Pivo a jeho vstup do vysoké gastronomie, p. A. Dočkal 
12:30 Chuť a vůně arabského světa, M. Hromas 
13:45 Molekulární kuchyně - trend nebo směr? Thilo Bischoff  
15:15 Moderní restaurační dezerty, Lukáš Skála 
Salónek Neklan + Vlasta
10:00 Renesance sýrů - podávání v menu K. Šarešová
11:15 S lehkostí v indické kuchyni v Čechách R. Kubík
12:30 Středomořská kuchyně M. Svoboda
13:45 Houby v jídle a seznámení s málo známými houbami…. Oldřich Jindřich 
15:15 Knedlíky - český fenomén aneb Ital nezná ten zázrak … Vít Klimeš


Salónek Krok
10:00 Mandolína - pomocník pre kreatívní tvorbu v kuchyni J. Ertl + francouzský šéfkuchař Mr.Pierre Batigne
11:15 Jak se točil film Obsluhoval jsem anglického krále V. Šmíd, J. Kalina
12:30 Jídlo a hlad v 8 000 metrech Radek Jaroš
13:45 Kuchaři - mistři nožů J. Louda + japonský šéfkuchař Mr. Muto
15:00 Pořady ve světe o kuchařských TV celebritách a soutěžích JUDr. Jiří Mejstřík + I. Vodochodský
16:15 Senzorika - tajemný svět smyslů Panovská / Šedivá

Congress Hall
11:00 Let´s go magic René Weiser, Markus Wolf
16:00 Objevte svět piva v gastronomii Jan Kočka

Komentáře (0)

Přidat komentář

Pole není vyplněno nebo obsahuje nepřípustné symboly.
Jméno: E-mail:
Komentář:
  Hlásit nové komentáře.
>